Bine aţi venit pe la noi! MÂNDRA CHIC este un atelier-şezătoare / intreprindere socială, în cadrul Muzeului de Pânze şi Poveşti (Mândra/ Ţara Făgăraşului) în care creăm zestre contemporană românească.

duminică

Batista Faină de buzunar - colectia #RoCentenarBatista Faină de buzunar este o piesă de zestre contemporană creată în atelierele șezătoare Mândra Chic. Un element identitar fin, ce poate fi purtat la costum/sacou în orice împrejurare. Când vrei să îți asumi cultura din care faci parte, când dresscodul evenimentului o cere, sau când simbolurile din etnografia româneasă îți sunt aproape de suflet și le porți în buzunarul de la piept în semn de prețuire pentru neamul tău! Lucrate pe panze de in sau bumbac ecologic, cu fir de mătase naturală sau bumbac  clasic, sunt piesele noastre Centenare, omagiu detaliilor simbol care au creat România Mare! Un cadou ideal pentru barbatii eleganti, care poarta tinute business sau smart chic.Dar si pentru doamne:)
Detalii

1. Batista are aproximativ 18-20 cm / 18-20 cm 
2. Tivul cu gaurele este facut manual
 3. Fiecare model poate fi cusut manual pe: 1.panza industriala Datina, cu fir de bumbac (Panza de tip C) / 2. pe panza tesuta manual din fir de bumbac ecologic si in, cu fir de bumbac (Panza de tip B) / 3. pe panza de in, cu fir de matase naturala (Panza de tip A). Atentie: modelul va diferi ca dimensiune si textura in functie de panza si firul cu care alegeti sa fie lucrat.
4. Batista poate avea 1, 2, sau 3 colturi cusute, cu modele diferite, astfel incat sa fie versatila (2 sau 3 batiste in una singura) 

Pret:
 Batista cu un model, cusuta pe Panza de tip C - 65 ron
Batista cu un model, cusuta pe panza de tip B - 80 ron 
Batista cu un model, cusuta pe panza de tip A - 125 ron
Daca mai adaugati un model, se adauga 20 ron
La cerere, monograma personalizata: 25 ron

Timp de executie
  10 zile

Cum comanzi? 
Scrie un email la contact@tarafagarasului.eu, si spune-ne ce model ai ales (fiecare model de mai jos are un cod), pe ce tip de panza vrei sa fie cusuta batista, daca mai doresti modele in plus sau monograma personalizata. Poti alege culorile in care sa fie lucrat modelul. Mai avem nevoie de: adresa de livrare, persona de contact, nr de telefon si date de facturare! 
 

CADOURI 

 Un cadou perfect pentru un barbat elegant: o sticla de vin bun si o batista Faina de Buzunar, lucrata manual. Mai jos regasiti propunerile noastre.


 Cadou Mandra Chic 1- 250 ron
Vin special Smerenie, de la Cramele Oprisor si o batista de in lucrata cu matase (puteti alege modelul batistei. Timp de executie 10 zile) Scrieti un email la contact@tarafagarasului.eu cu detalii despre batista, adresa de livrare, persoana de contact, nr de telefon si date de facturare

 Cadou Mandra Chic 2 - 100 ron
Vin Caloian, de la Cramele Oprisor si o batista de panza tesuta manual si cusuta cu fir de bumbac (puteti alege modelul batistei. Timp de executie 10 zile) Scrieti un email la contact@tarafagarasului.eu cu detalii despre batista, adresa de livrare, persoana de contact, nr de telefon si date de facturare